torstai 18. lokakuuta 2012

Piitkästä aikaa!

On ollut hiljaista täällä bittiavaruudessa, muuten ei niinkään =) Perheesen on tullut lisäystä ja opiskellakkin on yritetty, joten omatunto on alkanu kolkuttaa jos on miettyny blogin päivitystä niinä pieninä hetkinä joita on koneella ehtinyt olla. Onneksi sentäs on jotain askarrella ehtinyt =) Tänään sain kouluhommia melko hyvin tehtyä niin omatunto antaa myören postailla pikkuusen!
 
Aloitellaan vauvamuistamisilla. Tästä olen melkein ylpeä, tein kartongista laatikon purulelun ympärille ja kun purulelu otetaan pois voi laatikon teipata kiinni, joten se jää pieneksi aarre läppälaatikoksi. Vihreällä taustalla "lähtötilanne" kartonki oli 18cm x 36. Nuuttasin 10cm,3cm, 10cm, 3cm ja 10cm. kohdilta. Molemmista pitkistä sivuista 3cm. Leikkasin saksilla reijän reuninmaiseen 10cm palaan (big shottiiin huonosti mahtui) ja viimeisestä leikkasin ylimääräiset pois, joten se jäi kanneksi. Sitten leikkasin nuuttaukset auki pitkistä sivuista 3cm asti ja kapeiman sivun 3cm x 3cm neliöt kavensin kolmioiksi että laatikko menee hyvin kiinni. Kokosin voimateipillä ja koristelin papereilla, nauhalla, haaraniitti napilla, kukilla, dymo nimitarralla ja tatty teddyllä.   
 Vauvalahja 2, muistojen laatikko joka on päällystetty ja koristeltu.
 
 
Laatikosta löytyi albuumi, puupahvista kannet jotka päällystin ja ompelin muovitaskut kiinni selkään. 
 Meidän ristiäiskutsut, oli vähän sellainen pukkuprinssi teema =)
 Dymon kirkas nauha yllätti iloisesti. taustana Marimekon mainoslehdestä kankaan kuva, joskus siis saa ihan ilmankin jotain kivaa. leimaus on tehty distress kohopulverilla.
 
 Myötätuulta ja hyvää mieltä.
 
 Synttärionnea!
 
Vartian ammattitutkintoon valmistuneelle onnittelut!
 
Nyt on jo kiire...ruoka palaa ja nuoriherra teki lämpimäiset =)
Palaillaan taas joskus =)
t: Vanhee

1 kommentti:

Sabina Rijal kirjoitti...

Great blog!!
Can we follow each other via gfc bloglovin and g+?

http://asweetwoorld.blogspot.com/