maanantai 20. elokuuta 2012

Kasikymppisiä ja tupaantuliasia!


Samoissa kekkereissä juhlistettiin tupareita ja Vanhaa Paappaa joka saavutti kunnioitettavan kahreksankympin iän. Eikä sitä uskoosi toreksi. Tämmönen siitä sitte tuli.


Samainen kortti sisältä. 


Tuparikortiksi muotoutui sitte tämmönen Water Fall -kortti. Täs on yks ohje sellaasen tekohon. Ostin Paperinauhasta tuollaasen pöllöleimasimen jota piti päästä heti testaamaan. Ja turkoosia piti olla tietty :)
Käytössä myös tietysti uusi lempparini Fiskarsin kulmaleikkuri. Narusta kun siis vetää paljastuu kuvan alta aina uusi kuva..

Vaihe 1.
Vaihe 2.
Vaihe 3.
Vaihe 4.

Sisukset näytti tältä. Sielläkin hiukan pöllöjä ja turkoosia :)


Kasikymppiselle koko lähisuku, lapset perheineen, askarteli jääkaappimagneetit omalla kuvalla varustettuna. Mielestäni loistava idea. Aina kun käy jääkaapilla näkee kaikki rakkaansa. Tein kaksi magneettia jotka yhdistin toisiinsa päällystetyllä rautalangalla. Alemmassa kuvassa minä ja mun miäs ja ylemmassä meidän Pikku-Neiti, oletettavasti Piltti-purkinkannessa :)


Kanteen kun liimasi kerroksen softista ja sitten magneettilevyä, pysyi se jääkaapinovessa mainiosti. Jos kanteen haluaa enemmän sälää liimailla, kannattaa ostaa vähä jytkympää magneettia.


Tämmöstä tällä kertaa, tämä toimikoon hyvänä aasinsiltana pöllähtäneen äidin seuraavaan Pöllö päivitykseen. Pikku-Neiti täytti vuoden ja tulipa sitä sitten järjestettyä synttärit pöllöteemalla. Mutta nyt taitaa tarvita keikahtaa tuonne isännän ja mukulan vierehen, notta jaksaa huomenna sylitellä pienen pientä poikavauvaa.

Huhuu- terveisin  Nuoree

Ei kommentteja: