keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Poikavauvalle!

Miehen sukuun on syntynyt uusi poika!

 Tässä on Bildmålarnan leimasin kohoteipillä kiinni. Kukkapaperin reunat on tummennettu Distress inkillä (old photo) ja alla kaksi nauhaa päälekkäin. Rusetti on tehty haarukan avulla.

Hänet lämpöisenä pitäkää sydäntänne vasten- Turvallisuus tärkeää on maailmassa lasten.

Gatefold kortti, kartongin reunat on leikattu Fiskarsin pyöröleikkurilla ja rosoreunaterällä. Gatefold tarkoittaa siis että korttipohja 15cm x 30cm on nuutattu 7,5cm kohdalta molemmista päistä, siitä "portti taite"

Onnea koko perheelle!
t: Vanhee

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kasa Kortteja!

Siskoot oli oikein tuotteliaalla päällä, oli monenmoista tilaisuutta johon kortteja tarvittiin, osa iloisia ja ikävä kyllä surullistakin...
Tässä Kummipojalle 7v kortti, hyvin yksinkertaisella reseptillä.

Tässä hankalampia kortteja tehdä...mutta kuuluu nämä myös elämään. Magnolian risti leimattu versafinen värittömällä musteella ja kultahilettä laitettu päälle, joka kuumennettu silitysraudalla (taas askartelupuhaltimesta haaveillen...) Ruusut tehty stizzixin 3d flower stanssilla ja laitettu samaa kohokultaa myös niihin.
Nuoremmalla siskoolla oli kätevä vinkki nauhoja varten, nauha on kiinnitetty paperin kääntöpuolelle, tulee siisti reuna ja ei näy kakspuolinen teippi organza nauhasta läpi! Sisäpuolella lukoo jotta: Rakkaus teköö talosta Kodin.
Synttärikortti altaasta haaveilevalle Mammalle! Ns. helistin kortti, tyhjän kakspuoliteipin raadon päälle on laitettu kalvo ja reuna on koristeltu stanssatulla kuviolla. Taustana on stanssattu ympyrä johon leimakuva on kiinnitetty ja välissä koristeena helmiä helistelemässä. Osat on kiinnitetty glossylla ja ihan hyvin on pitäny.
Synttärikortti kolmihenkisen "mummokoplan" jäsenelle =)
Mä en oo ihan varma noista väreistä, mutta joskus on mukavaa astua mukavuusalueen ulkopuolelle.
T: Vanhee