keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ylioppilaalle!

Tälläisen kortin saa tuleva ylioppilas:

Lakki on Mangolian leima, väritetty Promarkereilla. Lakki on kiinnitetty kohoteipillä Nelliesin stanssilla leikattuun soikioon. Tausta on ekopaperia johon on leimattu Distress ink- Old photo musteella tekstileimasimella ja reunat ressattu ja laitettu samaa mustetta. Ruusu on tehty Sizzixin  3d-kukka stanssilla. Kortin sisallä on samaa ekopaperia ja pienemmällä tekstileimasimella leimattu tausta, laitoin sen vinottain puoliksi onnittelutekstin alle. Teksti on leimattu Forever Friends Hand Script Alphabet- leimoilla. Mukavaa että sai edes yhden ylppäri kortin tänä vuonnakin tehdä.
t: Vanhee

Kastepäivänä Kummitytölle

Tälläisen kortin uusi Kummityttö sai Kastepäivänä. Tulostin tietokoneella kummitytölle tekstin jonka sitten stanssasin Nelliessin stanssilla. Kulmissa helmet, papereiden nimiä en enää muista. =)
t: Vanhee

Rakkausboksi Mammalle Äitienpäivänä

Ei olla muistettu ollenkaan taas laittaa tuotoksia eetteriin, siskosten yhteistyönä syntyi tälläinen "mini-albumi" mammalle lapsenlapsistaan. Idea saatiin Fiskarettes- sivulta. Kun laatikon aukaisee se levähtää auki. Kerrokset on kiinnitetty sirkalla toisiinsa niin ne tarvittaessa pyörii (jotta kaikki kuvat vois esim. nähdä kerralla.)

tiistai 8. toukokuuta 2012

kolmekymppisten juhlintaa!

Tälläisen 30-kymppiskortin sai serkkupoika. Siskokset oli yhyres puuhaamas taas joku yö ja hyvin päästiin yhteisymmärrykseen vaikka alunperin visiot oli erimoiset =)
Korttimalliin on linkki aiempana blogis.

Ruskea pahvi kohokuvioitu Starry night -kohokuviointitaskulla, kirjoittelut leimattu Fiskarsin aakkosilla, 
30:set on valmiiksi stanssatusta skräppipaperista,
tagit on Sizzixin, Tim Holtzin Tiny tabs and tags (hiukan lyhennettyinä).
Kortti on suljettu kahden haaraniitin väliin kierretyllä ompelulangalla.



Leimakuvan Vanhee on leimannut kaveriltaan, ei siis tietoa/muistijälkeä mikä leimasin on kyseessä. Kuva väritetty Promarkkereilla. Teksti leimattu Forever friendsin aakkosilla.
Reunoja tummennettu  Distress Inkin Walnut stainillä.


Sisäsivulle tehtiin pieni kirjekuori jossa varsinainen lahja oli.
Kuvio sen lippaan saatiin Sizzixin framelitsillä, eli framelits aseteltuna leikkuulevyjen väliin niin että vain n. puolet framlitsistä leikkaa. Kukat Floral Punch-kuvioleikkurilla Medium Flower 1, jossa myös kohokuvioija.
Helmet tehty Pearl Makerilla.

t: Nuoree 

maanantai 7. toukokuuta 2012

Heppahöperölle!



Tälläisen kortin kummityttö saa. Kuva on tulostettu lasten värityskuvasivulta ja tulostettu tussipaperille kuvan koon muuttamisen jälkeen. Kuva on väritetty Promarkereilla. Millää ei mahtunu mitää kukkia tai krumeluureeja, joten yksinkertaisesti mentiin. Kuva ja hevosenkenkä on kohoteipillä kiinni.


Nuorempiakin kummityttöjä tuli muistettua, tässä on 9kk ja 2kk muistamiset. Tageihin leimasin kloriitilla Koukussa kortteihin Tekniikkakympin innoittamana. Ei ollu ihan niin yksinkertaista hommaa kuin kuvittelin, kloriittia oli vaikea saada leimaan oikeaa määrää, kaadoin kertakäyttölautaselle talouspaperin päälle lammikon, ensin oli muutama kerros sitä talouspaperia niin se imi kaiken eikä leimasta jäänyt kunnon jälkeä ja yhdellä kerroksella talouspaperia meinas sitten olla osassa leimauksia liikaakin kloriittia. Mutta onnistuessaan aika hauskannäköistä tuli. Äkkiä pesin leimat käytön jälkeen enkä ainakaan heti huomannut mitään vauriota leimoissa vaikka oli fiskarsin akryylileimasin kyseessä.

T: Vanhee